• Uw winkelmandje is momenteel leeg

Ben jij op zoek naar een passend, sfeervol maar ook verrassend interieur? Hoe kies je de beste indeling voor je meubels? Dat oude kastje mag niet weg, maar past het nog in je nieuwe ideeën? Laat mij je helpen met een persoonlijk interieuradvies. Een interieuradvies van StrangeAvenue is persoonlijk, aansluitend bij je wensen en je budget. 

Om je op weg te helpen zijn er verschillende avenues. In deze pakketten wordt meteen duidelijk wat je kunt verwachten en wat de kosten zijn. Welke avenue geschikt is om jouw woondroom waar te maken.


Daarnaast is het ook mogelijk om StrangeAvenue in te schakelen voor een zoekopdracht naar dat ene unieke meubelstuk of accessoires.


StrangeAvenue komt graag langs als je je huis wilt verkopen en je wilt een objectieve blik om net dat beetje meer uit je huis te halen.

Wij zijn Ronald en Katja van StrangeAvenue, samen doen we de in- en verkoop van onze spullen. We rijden heel wat kilometers om aan de pareltjes te komen. Ronald houdt van stoere no-nonsens items, terwijl ik het stoere graag aanvul met vrouwelijke en zachte spullen, hierdoor ontstaat er een mooie mix.

Vol passie en plezier vullen we onze winkel en webshop keer op keer met unieke en originele meubels en accessoires.


Naast de in- en verkoop van vintage meubels en accessoires kunt u bij ons ook terecht voor interieur- en styling opdrachten. Dit doen we zowel voor particulieren, als voor de horeca en het bedrijfsleven. We hebben een eigen kijk op inrichten en we zullen de opdrachtgever altijd proberen uit te dagen om buiten zijn of haar comfort-zone te kijken. Daarbij houden we de wensen van de opdrachtgever nauw in de gaten. Het ontwerp moet goed aansluiten en weliswaar verrassend maar ook compleet passend zijn.


In een wereld waarin de toekomst en het milieu een enorm grote rol spelen, zijn wij van mening dat we ons steentje bijdragen door het verleden te behouden. Een nieuw interieur wil niet zeggen dat alles compleet uit een winkel wordt gehaald. Hergebruik en restyling is zeker een mogelijkheid waardoor de consumptie een stuk geringer wordt. En hoe mooi is het om een meubelstuk met een herinnering te behouden en het te integreren in een nieuw en fris interieur.

StrangeAvenue staat voor Authenticiteit
                         Originaliteit 

                         Durf

                         Oog voor detail

                         Eclectisch

                         Ideeën en gevoelens omzetten in maakbare ontwerpen


*Liefde voor het verleden, passie voor de toekomst*